fbpx

Asiakaskokemus | DAVA Foods Finland Oy | Merkintäjärjestelmä PakJet®

Toimitimme merkintäjärjestelmä PakJet® kokonaisuuden Suomen johtavalle kananmuna-alan yritykselle DAVA Foods Finland Oy:lle. DAVA Foodsin tunnetut Kultamuna-tuotteet ovat suomalaiselle kuluttajalle laadustaan tuttuja ja aina vastuullinen valinta niin tuotannollisesti kuin kotimaisuutensa ansiosta. Laadukkaiden kuluttajille suunnattujen Kultamuna-tuotteiden lisäksi DAVA Foods myy kananmunatuotteita esimerkiksi ammattikeittiöille ja teollisuuteen. Tämän lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluvat laadukkaat rapsiöljyt sekä siipikarjatuotannon tarvikkeet.

DAVA Foods Finland valitsi EnviOnin merkintäjärjestelmistä kananmunapakkaamoille kehittämämme uuden PakJet® merkintäjärjestelmän osaksi tuotantoaan, jossa vastuulliset Kultamuna-tuotteet saavat arvoisensa pakkauksen.

DAVA Foodsilla on ollut käytössä EnviOnin kehittämät ja toimittamat PakJet® merkintäjärjestelmät nyt jonkin aikaa. DAVA Foodsin tuotantojohtaja Jussi Vuori on ollut tyytyväinen EnviOnin tuotteisiin ja toimintaan. Hyvä asiakaskokemus on rehdin yhteistyön tulos. Tuotantojohtaja Jussi Vuori kuvasi uuden PakJet® merkintäjärjestelmän hankintaa ja käyttöönottoprojektia näin.

”EnviOnin toimittama PakJet® merkintäjärjestelmä oli oikea valinta DAVA Foods Finlandille, koska se oli integroitavissa ja yhteensopiva tuotantolinjaamme. PakJet® merkintäjärjestelmä on osoittautunut toimintavarmaksi, helppokäyttöiseksi ja kustannustehokkaaksi. Hyvän merkintäjärjestelmän lisäksi olemme tyytyväisiä EnviOnin asiantuntija-apuun ja olimme hyvin kartalla koko projektin ajan suunnitelmasta toteutukseen.

Projektin aikana ilmeni muutamia teknisiä haasteita, jotka ratkaistiin aktiivisesti yhdessä EnviOnin asiantuntijoiden kanssa.

PakJet® merkintäjärjestelmän asennus, käyttöönotto ja koulutus tuotantohenkilöstölle onnistui EnviOnilta kokonaisuutena hyvin ja tuotantoa ei tarvinnut erikseen seisauttaa. Suosittelen EnviOnia ja PakJet® merkintäjärjestelmää muillekin alan toimijoille.”

– Jussi Vuori, Tuotantojohtaja, DAVA Foods Finland Oy

Kiitämme Jussia ja DAVA Foodsin väkeä hyvästä yhteistyöstä ja siitä, että valitsitte EnviOnin ja PakJet® merkintäjärjestelmän tekemään huippumerkinnät laadukkaisiin ja aina vastuullisiin Kultamuna-tuotteisiin.

PakJet® merkintäjärjestelmä on EnviOnin merkintäammattilaisten kehittämä innovatiivinen ratkaisu kananmunapakkaamoilta tulleeseen haasteeseen. Lisää PakJet® tuotteesta pääset lukemaan täältä.

PakJet® | EnviOn | Merkintäjärjestelmä
PakJet® – merkintäjärjestelmä