fbpx

Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuudessa tehdään usein pakkaus- ja tuotemerkintää vaativissa olosuhteissa. Nopeatempoinen tuotantoympäristö, tuotantosarjojen vaihtelevuus ja mm. lämpötilaolosuhteet asettavat merkintäratkaisuille erityisvaatimuksia. Elintarviketietoasetusten mukaiset pakkausmerkinnät ja tiheästi muuttuvat merkinnät ovat elintarviketeollisuus toimialalle ominaisia.

Tavallisimpia elintarviketeollisuudessa tehtäviä pakkaus- ja tuotemerkintöjä ovat päiväysmerkinnät, eränumeromerkinnät, viivakoodit, 2D-koodit ja ainesosaluettelot. Lisäksi elintarviketeollisuudessa käytetään paljon etikettejä, kampanjaetikettejä ja logistisia merkintöjä.

EnviOnin laajasta mustevalikoimasta löytyvät elintarvikekelpoiset musteet elintarvikepakkauksiin ja elintarvikkeiden suoramerkintään.

EnviOnin merkintäjärjestelmien ammattilaiset auttavat elintarviketeollisuuden toimijoita ratkaisemaan merkintätarpeet hyvin suunnitelluilla ratkaisuilla toimialan vaatimusten mukaisesti. Huolehdimme merkintälaitteiden asennuksesta, käyttöönotosta, käyttökoulutuksesta ja niiden huollosta koko elinkaaren ajan.

Asiakaskokemus: DAVA Foods Finland Oy

PakJet®| merkintälaitteet | EnviOn

Mustesuihku-merkintä

Lasermerkintä

Etiketöinti

Konenäkö

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö