fbpx

Kumi- ja muoviteollisuus

Kumi- ja muoviteollisuus toimialalla tehdään merkintöjä ympäristöissä, joissa tuotannon nopeus on suuri. Lisäksi merkinnältä vaaditaan pysyvyyttä, kestävyyttä ja usein kemiallisten aineiden kestoa. Merkintöjä voidaan tehdä monenlaisiin muovi- ja kumituotteisiin sekä komponentteihin. Huolellisesti suunnitelluilla ja oikein valitulla merkintäratkaisulla varmistetaan merkinnän laatu ja tuotannon sujuvuus. EnviOnilla on mahdollista toteuttaa koemerkintä tuotteellesi ja varmistua merkinnän erinomaisesta laadusta.

EnviOnin merkintäjärjestelmien ammattilaiset auttavat kumi- ja muoviteollisuuden toimijoita ratkaisemaan merkintätarpeet hyvin suunnitelluilla ratkaisuilla toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Koulutetut asentajamme vastaavat merkintälaitteiden asennuksesta, käyttöönotosta ja niiden huollosta koko elinkaaren ajan.   

Mustesuihku-merkintä

Lasermerkintä

Etiketöinti

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö