Lasermerkintä

Lasermerkintälaitteilla saadaan pysyviä ja teräviä merkintöjä suoraan liikkuvaan tai paikalla olevaan tuotteeseen tai tuotepakkaukseen.

EnviOn edustaa Macsa ID:n valmistamia lasermerkintälaitteita. Macsa ID on lasermerkinnän pioneeri ja tekniikan innovatiivinen kehittäjä. Esimerkiksi päiväys- ja erämerkinnöissä Macsan CO2-laserit ovat erinomainen vaihtoehto liuotinpohjaisille mustesuihkuille. Macsan lasermerkintälaitteet ovat siisti valinta sekä käyttökustannuksiltaan erittäin edullisia ja lähes huoltovapaita.  Macsa ID:n valmistamat laserit mahdollistavat korkealaatuiset merkinnät useille materiaaleille mm. metalli, muovi, lasi, puu, paperi, pahvi ja kartonki.

Lasermerkintä on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto ja muovipakkausten kierrätyksen kannalta erinomainen merkintätekniikka.

Macsa ID:n käyttämät tekniikat ovat:

SPA (Scaleable Product Architecture) on myös Macsa ID:n tuotekonsepti. SPA on modulaarinen lasermerkintäratkaisu, joka muodostuu valinnaisista komponenteista. SPA-ratkaisu myös joustaa muuttuvien tarpeidenne mukana, esimerkiksi tulostusyksikkö on helposti itse vaihdettavissa. Tulostusyksikkö sisältää peilit, optiikan, ja optiona mm. laser-osoituksen. SPA sisältää myös useita uusia ominaisuuksia kuten 3D-option, joka mahdollistaa tulostuksen myös vahvasti kaareville pinnoille. RAF (Reverse Air Flow) viilentää laitteiston tehokkaasti ja pitää tulostusyksikön puhtaampana vähentäen huoltotarvetta.

Lasermerkinnöissä voidaan hyödyntää myös uusimpia konenäköteknologian ratkaisuja.
Konenäkö tuo monia konkreettisia hyötyjä tuotannon tehostamiseen, kuten esimerkiksi virheiden väheneminen, laadun parantuminen, materiaalihukan väheneminen ja kustannustehokkuus.

Lasermerkintä