fbpx

Lääke- ja kosmetiikkateollisuus

Lääketeollisuudessa merkintää tehdään tuotantoympäristöissä, joissa korostuu suuren nopeuden ja volyymin lisäksi merkinnän tarkkuus. Lääke- ja kosmetiikkateollisuus toimialan merkintätarpeita ohjaavat lait ja määräykset. Merkintöjen avulla huolehditaan, että jakeluun päätyy ainoastaan laillisia, myyntiluvan saaneita ja turvallisia lääkkeitä. Lääkepakkausten tulee olla jäljitettävissä yksilöllisten merkintöjen perusteella, mikä asettaa merkintäratkaisuille erityisvaatimuksia.

EnviOnin ratkaisuilla varmistat sujuvan merkinnän tuotannon eri vaiheissa yksittäisestä tuotteesta, tuotepakkauksiin, myyntieriin ja kuljetuspakkauksiin.

EnviOnin merkintäjärjestelmien ammattilaiset auttavat lääke- ja kosmetiikkateollisuuden toimijoita ratkaisemaan merkintätarpeet hyvin suunnitelluilla kokonaisratkaisuilla toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Koulutetut asentajamme vastaavat merkintälaitteiden asennuksesta, käyttöönotosta ja niiden huollosta koko elinkaaren ajan. 

Mustesuihku-merkintä

Lasermerkintä

Etiketöinti

Konenäkö

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö