fbpx

Puuteollisuus

Puuteollisuudessa tehdään merkintöjä vaativissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Haastetta lisää erityisesti suuret tuotantonopeudet ja pölyiset tuotantoympäristöt. Puuteollisuudessa tehtäviä merkintöjä ovat esimerkiksi pääty- ja lapemerkinnät sekä CE-merkinnät ja lajitteluleimat. Sahat, höyläämöt, kuormalava-, lista- ja levyvalmistajat ovat puuteollisuuden toimijoita, joiden merkintätarpeisiin olemme toimittaneet luotettavat ratkaisut vuosien ajan. EnviOnin merkintäjärjestelmien ammattilaiset auttavat valitsemaan puuteollisuus ympäristöön oikeat merkintälaitteet ja musteet, joilla varmistetaan merkinnän luotettavuus ja laatu puutuotteissa sekä pakkauksissa.  

EnviOnilta löytyvät monipuoliset kokonaisratkaisut puuteollisuuden merkintätarpeisiin. Ammattitaitoinen henkilöstömme vastaa merkintälaitteiden asennuksesta, käyttöönotosta, käyttökoulutuksesta ja niiden huollosta koko elinkaaren ajan.  

Mustesuihku-merkintä

Lasermerkintä

Etiketöinti

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö