fbpx

Mustesuihku-merkintä

Päivämäärämerkinnät, eränumeromerkinnät, metrimerkinnät, viivakoodit, 2D-koodit, logot ja erilaiset muuttuvat tiedot suoraan tuotteeseen, tuotepakkaukseen tai esipainettuun etikettiin. Mustesuihkumerkintä tapahtuu automaattisesti ja soveltuu korkeisiinkin tuotantonopeuksiin. 

Muuttuvien tietojen tiedonsiirto saadaan suoraan merkintälaitteille vahvalla kokemuksella. Voimme hyödyntää myös vanhan laitteen tiedonsiirtoa.

Monipuolisen muste- ja laitevalikoiman ansiosta meidän edustamamme mustesuihkukirjoittimet soveltuvat lähes kaikille materiaaleille kuten muovi, lasi, metalli, puu, paperi, kartonki, pahvi ja tekstiili. Mustesuihkumerkintä soveltuu merkintäratkaisuksi moniin tuotantoympäristöihin.

Mustesuihkumerkinnöissä voidaan hyödyntää myös uusimpia konenäköteknologian ratkaisuja. Konenäkö tuo monia konkreettisia hyötyjä tuotannon tehostamiseen, kuten esimerkiksi virheiden väheneminen, laadun parantuminen, materiaalihukan väheneminen ja kustannustehokkuus. 

Laitteet: 

Tarjoamme huollot, varaosat ja kulutustarvikkeet kaikkiin yleisimpiin merkkeihin, myös Videojet® laitteisiin, kymmenien vuosien kokemuksella. 

Kaikki tuotemerkit ja -koodit ovat omistajiensa suojattuja tavaramerkkejä, joita on käytetty ainoastaan tunnistamistarkoituksessa.

Mustesuihkumerkintä
EnviOn Oy on Markoprint Premium Partner

CIJ-tulostimet

TIJ-tulostimet

Hi-Res tulostimet

DOD-tulostimet