PakJet®

EnviOn PakJet® on merkintäjärjestelmä kananmunien kuluttajapakkausten automaattiseen merkintään.

PakJet® on toimintavarma, integroitava, ja korkearesoluutioisella TIJ-tulostintekniikalla varustettu käyttäjäystävällinen merkintäjärjestelmä.

Sen kehitys on toteutettu aidoissa tuotantoympäristöissä kanamunapakkaamoissa. Lue PakJet®:stä lisää kuvauksesta.

Tee tarjouspyyntö.

 

Kuvaus

EnviOn PakJet®

EnviOn PakJet® on merkintäjärjestelmä kananmunien kuluttajapakkausten automaattiseen merkintään. TIJ-tekniikalla varustetulla PakJet merkintäjärjestelmällä kanamunapakkaukseesi tehty merkintä on korkearesoluutioinen ja pakkausmerkinnästä johtuvat tuotantoseisokit pysyvät taatusti minimaalisina.

EnviOn PakJet on varustettu Plug & Play – integraatiolla MOBA kananmunien lajittelukoneisiin. PakJet:ssä on saranoitu läppä pakkausten suoristamiseen ja kallistusmekanismi linjalta tulevien tuotteiden mahdollisia korkeusvaihteluja varten. PakJet on helppo asentaa ja se on säädettävissä kaikkiin suuntiin. Läpikulkujärjestelmä on tehty ruostumattomasta teräksestä ja se on helppo pitää puhtaana elintarvikkeiden tuotantoympäristössä.

PakJet® on käyttäjäystävällinen ja tehostaa tuotannon toimintaa. Käyttäjät voivat helposti määrittää ja muokata merkintätietoja. Merkintäpaikkoja voidaan säätää vapaasti tuotannossa olevan pakkauskoon mukaisesti. PakJet:n tiedonsiirto toteutetaan Ethernet-, Wi-Fi tai sarjaviestinnän avulla.

Toimintavarma, integroitava, korkearesoluutioisella TIJ-tulostimella varustettu ja käyttäjäystävällinen PakJet tuo merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna muihin merkintäjärjestelmiin.

Pyydä tarjous.