fbpx

Tukkukaupassa merkintää tehdään kansainvälisten standardien mukaisesti. Tukkukauppa toimialalla viivakoodi, GS1-tunnisteet ja muut merkinnät ovat välttämättömiä tuotteen sujuvassa jakelussa eteenpäin vähittäiskaupoille ja edelleen kuluttajille. Tuotteet tunnistetaan merkintöjen avulla koko toimitusketjun ajan. Lisäksi tukkukaupan toimitusketjun digitalisoituminen ja automatisoituminen edellyttää helposti luettavia ja yhteneväisiä merkintöjä.

EnviOnin älykkäät merkintäratkaisut ovat räätälöitävissä vastaamaan tukkukaupan merkintätarpeita yksittäisestä tuotemerkinnästä logistisiin merkintöihin.  

EnviOnin merkintäjärjestelmien ammattilaiset auttavat tukkukaupan toimijoita ratkaisemaan merkintätarpeet hyvin suunnitelluilla kokonaisratkaisuilla toimintaympäristön vaatimusten mukaisesti. Koulutetut asentajamme vastaavat merkintälaitteiden asennuksesta, käyttöönotosta ja niiden huollosta koko elinkaaren ajan. 

Mustesuihku-merkintä

Lasermerkintä

Etiketöinti

Referenssit

Sekä suuret pörssiyritykset että pienemmät pk-yritykset luottavat meidän asiantuntemukseemme. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi elintarvikealan toimijat sekä metsä- ja metalliteollisuuden yritykset.

Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö