fbpx

Kuitulaser on voittava merkintätekniikka metallin merkinnässä

Miksi kuitulaser sopii erityisesti metalliteollisuuteen?

Metallien merkinnässä sovelletaan monia erilaisia perinteisiä merkintäratkaisuja, kuten tarrat, mustesuihkumerkintä, mekaaninen kaiverrus, stanssaus, meistaus, pistemerkintä ja etsaus.

Lasermerkintä voittaa ne kaikki ainakin näissä kolmessa vertailuluokassa, jotka ovat nopeus, tarkkuus ja kustannustehokkuus.

Merkintä kuitulaserilla on metalliteollisuuden yritykselle voittava valinta, koska alkuinvestoinnin jälkeen se alkaa maksaa itseään takaisin pienentyneinä merkintään kuluvina materiaalikustannuksina, nopeampana tuotantona ja lähes kokonaan ylläpitokuluttomana sekä huoltovapaana laitteena.  

Merkintäratkaisua määrittelee monesti se, onko merkittävä tuote liikkeessä tuotantolinjalla vai paikallaan tarkkaan aseteltuna pysymään staattisesti merkinnän ajan. Sovellutuskohteita on nopeista tuotantolinjoista yksittäiskappaleiden erityisen tarkkaan merkintään. Oikean kuitulaserin valinnassa ja merkintäratkaisun suunnittelussa sinua auttavat merkintäalan ammattilaisemme.

Kuitulaser | metallin merkintään

Kuitulaserin saa myös integroitua

Kuitulaser-merkintälaite voidaan integroida esimerkiksi iLaserBox 1000 sisään. Macsa ID:n iLaserBox 1000 merkintäratkaisu sopii erityisesti staattiseen ja dynaamiseen kappaleiden merkintään. Macsa ID iLaserBox 1000 mallin ehdoton etu on sen turvallisuudessa.