fbpx

Toimitusehdot

EnviOn Oy on Teknisen kaupan liiton jäsen ja noudatamme kaupankäynnissä Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja / TK Yleiset 2010

Teknisen Kaupan yleiset myyntiehdot_TK Yleiset 2010

Verkkokauppa

Nämä verkkokauppamme toimitusehdot ovat voimassa 22.5.2020 alkaen.

EnviOn Oy

Katajaharjunkaari 4

45720 Kouvola

puh. +358 (0)10 3 200200

myynti@envion.fi

www.envion.fi

Y-tunnus 1864005-7

EnviOnin verkkotilausjärjestelmän kautta tuotteita voivat tilata yritysasiakkaat ja urakoitsijat. Sivustomme kautta voidaan tehdä tuotetilaus, josta asiakas saa tilausvahvistuksen. Tilauksen toimituksen yhteydessä tuotteet laskutetaan. Hinnat ovat alv 0%. Laskutuksessa hintoihin lisätään voimassa oleva alv ja mahdolliset toimituskulut. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne tilauslistalle ja lähettämällä tilaus verkkokaupan kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehtoina on pelkästään lasku. Lasku lähetetään silloin, kun tavarat lähtevät asiakkaalle.

Tilausvahvistus

Saat sähköpostilla verkkokaupan tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi ja uuden tilausvahvistuksen, kun olemme ottaneet tilauksesi käsittelyyn. Tarkista aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus, mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkista aina, että toimitetun tilauksen sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalvelumme yhteystiedot:

EnviOn Oy
puhelin +358 (0)10 3200 200
myynti@envion.fi
Katajaharjunkaari 4, 45720 Kouvola
www.envion.fi

Toimituskulut

Toimituskulut Suomessa sisältävät rahti- ja pakkauskulut. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen,  saat meiltä tilausvahvistuksen, missä on eritelty toimituskulut eli rahti. Lähetämme rahtivapaasti täydet eurolavat (600L) ja 1000L kontit merkintävärejä. Alle lavan tilauksiin lisätään rahtimaksu 35 €. Minimitilaus merkintäväreille 3L pusseissa on 1 laatikko=4 pussia.
Yli 5 ltk:n tilaukset rahtivapaasti, muuten rahtimaksu 35 €.
Jos haluat tarkemmin tietoa toimituskuluista (tai kuluista ulkomaan toimituksiin), ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidätämme oikeuden toimituskulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen, Suomen sisällä noin 1-4 arkipäivää riippuen toimituspaikkakunnasta. Isoimmille paikkakunnille tilaukset seuraavana päivänä perillä. Ulkomaille toimitus kestää noin 1-7 arkipäivää.

Poikkeukset toimitusaika-arvioihin voivat johtua siitä, että tilauslistalla on varastosta loppuneita tuotteita. Ilmoitamme mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Palautusehdot

Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme:

  • Jos tuote on vioittunut kuljetuksessa.
  • Tuote on virheellinen.
  • Tuote on väärä.
  • Tuote ei toimi.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä EnviOnille. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, niin lähdemme selvittämään asiaa kuljetusliikkeen kanssa.

Tietosuojalauseke

Tietoja ei käytetä markkinointiin. Ne ovat vain lähetyksiä varten, jotta saadaan tavarat toimitettua oikeisiin osoitteisiin. Tutustu yrityksemme tietosuojaselosteeseen.

EnviOn Oy
Katajaharjunkaari 4
45720 Kouvola
+358 (0)10 3200 200
myynti@envion.fi
www.envion.fi
1864005-7