fbpx

Uusien toimitilojen viimeistelyä

Tämän viikon alussa oli mainio sää nostaa valomainos uusien toimitilojen katolle. Valomainoksen kävi nostamassa kohdalleen paikalliset Kymen Kattokeskuksen ammattilaiset.

Kyltti uusien toimitilojen katolle | EnviOn

Myös toimitilojen sisällä tapahtuu koko ajan. Viimeiset muuttotavarat ovat löytäneet paikoilleen ja merkintävärien tuotanto päässyt vauhtiin uusissa tiloissa.

Merkintäväri | Log Marking Color

Omissa tiloissamme tapahtuva merkintälaitteiden huolto ja asennus on saanut omat työstöalueet eri työvaiheille hyvään järjestykseen. Uudet työstö-, esiasennus- ja testausalueet erilaisille huollon työvaiheille mahdollistavat yhä paremman tehokkuuden ja tarkemman työjäljen. Tämä on etenkin asiakkaidemme etu ja perusta asiakasrajapinnassa sujuvasti tapahtuvalle huolto ja asennustyölle.

Tiesitkö, että musteet, etiketit, värinauhat ja muut tarvikkeet lähtee meiltä suurelta osin suoraan omasta varastosta. Tämä tarkoittaa mm. nopeita toimituksia ja kykyä reagoida yllättäviin tarpeisiisi merkintälaitteiden, musteiden, tarvikkeiden ja kulutusosien osalta.

musteet | etiketit | värinauhat | merkintälaitteet

Etsitkö sopivaa tapaa tehdä laadukasta merkintää tuotannossasi? Onko nykyinen merkintälaitteesi elinkaarensa päässä tai muuten vailla huoltoa. Ota meihin yhteys. Olemme apunasi.