fbpx

Kasvipassi ruukkuun ilman etikettiä

EU-direktiivin mukainen kasvipassi on vaadittu 14.12.2019 alkaen. Tarjoamme tuottajille tarraetikettejä tehokkaamman vaihtoehdon eli mustesuihkutulostuksen suoraan ruukkuun.


Mustesuihkutulostuksen etuina on mm:

– huomattavasti pienemmät käyttökustannukset
– joustavammat kuvanmuokkaukset
– ei painokustannuksia tarroista
– ei asetusaikoja
– ei tulostusvirheitä
Mustesuihkutulostusta käyttäen toiminta on kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Saksalainen huipputekniikka on mullistanut merkintäalaa ja saavuttanut tyytyväisiä käyttäjiä. Edustamme Koenig & Bauer Codingin alphaJet-mallistoa.

alphaJET mondo mustesuihkukirjoittimessa on yksinkertainen kosketusnäyttövalikko, joten tulostinta on erittäin helppo käyttää. Tulostus onnistuu kaareville muovipinnoille eli kaikki kasvipassissa tarvittavat tiedot saadaan suoraan ruukkuun. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja TFT-kosketusnäyttö ovat IP65-luokituksen mukaisia, joten märät ja multaiset tuotantoympäristöt eivät ole ongelma.

alphaJET into kirjoittimen etuna on mahdollisuus käyttää tulostuksessa pigmentoituja ja UV-luettavia musteita ja muita erikoismusteita. Kasvipassin tulostaminen mustaan ruukkuun onnistuu valkoisella värillä. Tulostusjälki pysyy täydellisenä kovillakin linjanopeuksilla.
 
EnviOn Oy toimittaa laitteet asennettuna, huolehtii kulutustarvikkeiden (musteet & liuotin) toimituksesta ja hoitaa huollot sopimuksen mukaan.

Tuemme asiakkaitamme koko laitteiden elinkaaren ajan. Seuraamme alan kehitystä ja tarjoamme asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja aina kun niitä ilmaantuu.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme lisää!