Kasvipassi ruukkuun ilman etikettiä

EU-direktiivin mukainen kasvipassi on vaadittu 14.12.2019 alkaen. Tarjoamme tuottajille tarraetikettejä tehokkaamman vaihtoehdon eli mustesuihkutulostuksen suoraan ruukkuun.


Mustesuihkutulostuksen etuina on mm:

– huomattavasti pienemmät käyttökustannukset
– joustavammat kuvanmuokkaukset
– ei painokustannuksia tarroista
– ei asetusaikoja
– ei tulostusvirheitä
Mustesuihkutulostusta käyttäen toiminta on kustannustehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Saksalainen huipputekniikka on mullistanut merkintäalaa ja saavuttanut tyytyväisiä käyttäjiä. Edustamme Koenig & Bauer Codingin alphaJet-mallistoa.

alphaJET mondo mustesuihkukirjoittimessa on yksinkertainen kosketusnäyttövalikko, joten tulostinta on erittäin helppo käyttää. Tulostus onnistuu kaareville muovipinnoille eli kaikki kasvipassissa tarvittavat tiedot saadaan suoraan ruukkuun. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo ja TFT-kosketusnäyttö ovat IP65-luokituksen mukaisia, joten märät ja multaiset tuotantoympäristöt eivät ole ongelma.

alphaJET into kirjoittimen etuna on mahdollisuus käyttää tulostuksessa pigmentoituja ja UV-luettavia musteita ja muita erikoismusteita. Kasvipassin tulostaminen mustaan ruukkuun onnistuu valkoisella värillä. Tulostusjälki pysyy täydellisenä kovillakin linjanopeuksilla.
 
EnviOn Oy toimittaa laitteet asennettuna, huolehtii kulutustarvikkeiden (musteet & liuotin) toimituksesta ja hoitaa huollot sopimuksen mukaan.

Tuemme asiakkaitamme koko laitteiden elinkaaren ajan. Seuraamme alan kehitystä ja tarjoamme asiakkaitamme hyödyttäviä ratkaisuja aina kun niitä ilmaantuu.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme lisää!

Jätä kommentti