fbpx

Zanasi Z640

Z640 on erillisellä konsolilla varustettu korkean resoluution tulostin, jolla voidaan tulostaa jopa kahdella merkintäpäällä samanaikaisesti.

Tulostuspäitä on saatavana kahta kokoa:  Graph-JET 50, jolla voidaan tulostaa 51 mm korkeaa tekstejä, logoja tai viivakoodeja ja Graph-JET 100, jolla voidaan tulostaa jopa 102 mm korkeaa alphanumeraalistatekstejä, viivakoodeja ja logoja.

Merkintäpäällä saadaan erinomaista ja terävää tulostusjälkeä myös suurilla nopeuksilla. Korkeanresoluution tulostuspää on markkinoiden ainoa, jossa on helposti tarkastettava ja huollettava ruostumattomasta teräksestä valmistettu suutinlevy.  Laajan mustevalikoiman ansiosta laite soveltuu erinomaisesti niin huokoisille kuin kovillekin pinnoille.

Erityisesti koville pinnoille on vastikään kehitetty UV-kuivatteinen muste ja siihen soveltuva laitteisto. Se on täydellinen valinta muovipintojen tulostamiseen. Jälki pysyy kovissakin pinnoissa.

Z640 on valloittanut sahalaitoksia ja paperitehtaita ja on myös täydellinen valinta pahvilaatikoiden merkkaamiseen etiketin korvaamiseksi.