fbpx

EBS-6900 BOLTMARK ® II

EBS-6900 BOLTMARK ® II

EBS-6900 on uuden sukupolven BOLTMARK ® II sarjan CIJ-tulostin. EBS-6900 on rakennettu luotettavuus, toimivuus ja tehokkuus edellä. Se on CIJ-tulostin, joka toimii erittäin tehokkaasti vaikeimmissakin olosuhteissa. Erittäin alahainen virrankulutus ja pieni tarvikkeiden kulutus nostaa EBS-6900 tulostimen ympäristöystävällisyyden ja taloudellisuuden merkintälaitekategorian kärkipäähän.

EBS-6900 ominaisuuksia:

• Kontaktiton tuotemerkintä
• Tulostuskorkeus 0,8mm – 14mm
• Kirjoitusnopeus jopa 500 metriä minuutissa

Yleisimmät sovellukset:

• Viivakoodit, QR-koodit
• Parasta ennen -päiväys (MHD)
• Eränumero

Pyydä tarjous!

Kuvaus

EBS-6900 BOLTMARK ® II

EBS-6900 ominaisuuksia:

Keskeytymätön virransyöttö
Maailmanlaajuinen innovaatio: ensimmäistä kertaa jatkuvassa mustesuihkutulostimessa sisäänrakennettu automaattinen ja älykäs järjestelmä tarjoaa luotettavan tulostimen toiminnan sähkökatkon sattuessa. Jos virta katkeaa alle 30 sekunniksi, tulostin jatkaa toimintaansa. Jos syöttö katkeaa yli 30 sekunniksi, tulostin käynnistää automaattisen sammutuksen, joka sisältää huuhtelun suojatakseen putkia kuivuneilta mustejäämiltä. Heti kun virta on palautunut, tulostin on nopeasti taas käyttövalmis. ACPS sisältää erittäin pitkäikäisiä Super Charger -kondensaattoreita, ei perinteisiä akkuja. Lataus kestää vain noin 2 minuuttia. ACPS on saatavana valinnaisesti (vain EBS-6600 ja EBS-6900).

Ekologinen ja tehokas
Tulostin, jonka virrankulutus on erittäin alhainen vain 19 wattia. Se on CIJ-tulostimien sarjassa erinomainen luku. Lisäksi laitteen nettopaino on ainoastaan 12,5kg, jonka ansiosta se on yksi markkinoiden kevyimmistä. Sitä on helppo siirtää tarpeen vaatiessa tuotantolinjalta toiselle.

Suojausluokka IP55 ja IP65
IP55 vakiona tai IP65 (lisävarusteena saatavana) EN 60529 mukaisesti – kotelon korkea suojausluokka veden ja pölyn tunkeutumista vastaan takaa tulostimen korkean luotettavuuden yli pitkän ajanjakson ajan. Näppäimistö, näyttö ja liittimet on suojattu kemikaaleilta ja roiskevedeltä.

Kulutustarvikkeiden & iModule®:n erittäin yksinkertainen vaihtaminen.
EBS BOLTMARK II -sarjassa on integroitu mustejärjestelmä, joka voidaan vaihtaa kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa alle minuutissa: Avaa läppä, poista käytetty iModule®, aseta uusi iModule® – valmis!
Myös muste- ja liuotinpullojen nopea vaihto toimii samalla tavalla. Tulostusta ei tarvitse keskeyttää, pullon korkkia ei tarvitse ruveta irrottamaan eikä sormia tarvitse liata: Poista käytetty pullo, aseta uusi pullo paikalleen – valmis!

Käyttökohteita:

Elintarviketeollisuus
Puuteollisuus
Paperiteollisuus
Kosmetiikka, lääkkeet ja apteekin tuotteet
Kaapeli ja putket
Elektroniikka ja komponentit
Autoteollisuus

Sopii materiaaleille kuten:

Alumiini, puu, elintarvikkeet, lasi, kartonki, komposiitti, kalvot, PET-muovi, PP-muovi, LLDPE-kalvo ja tina
Tarkemmat lisätiedot esite välilehdellä.

Pyydä tarjous tästä.

Esite

Lataa esite (PDF)