fbpx

EBS-250

EBS-250 Handjet 

EBS-250 Handjet® tarjoaa ammattimaisen ja luotettavan vaihtoehdon perinteisille merkintämenetelmille, kuten stensiilipainatukselle, maalikynille ja tussille. Huokoisille ja ei-huokoisille pinnoille voidaan tulostaa 9–27 mm korkeaa tekstiä, yksinkertaisia ​​logoja ja symboleja. Reaaliaikaiset tiedot, mukaan lukien päivämäärä, aika, siirtymäpäivämäärä ja järjestysnumerot, voidaan tulostaa automaattisesti.

Teolliseen mustesuihkutulostuskoneeseen perustuva EBS-250 Handjet® soveltuu erinomaisesti tulostamiseen vaativissa teollisuusympäristöissä, mukaan lukien betoni, kivi, puu ja rakentaminen. Kestäviä, nopeasti kuivuvia musteita voidaan käyttää ulkona säilytetyissä tuotteissa ilman haalistumisvaaraa UV-säteilyn ja sään vaikutuksesta. Saatavilla on laaja valikoima mustetyyppejä ja värejä, mukaan lukien elintarvikekelpoiset musteet.

Saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, mukaan lukien viivakoodinlukijat tulostustietojen skannaamiseen, tulostusoppaat pienille ja hankalan muotoisille tuotteille tulostamista varten sekä suojasarjat ankariin ympäristöihin.

Pyydä tarjous!

Kuvaus

EBS-250  Handjet

EBS-250 Handjet® soveltuu erinomaisesti tulostamiseen vaativissa teollisuusympäristöissä | Liikkuvuus, joustavuus ja kustannussäästöt

Handjet EBS-250 tarkoittaa rajoittamatonta liikkuvuutta, yksinkertaista käsittelyä ja käyttökykyä myös ankarissa käyttöolosuhteissa. EBS-260 käsitulostimessa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia jokapäiväiseen käyttöön, jotka helpottavat elämääsi. Alhaisen musteenkulutuksen ja pitkän akun käyttöiän ansiosta suuri tehokkuus pienentää käyttökustannuksia merkittävästi. Katso lisää Handjetin ominaisuuksia, jotka helpottavat työtäsi.

Lisätietoja ominaisuuksista – täältä.

Käyttökohteita:

Puuteollisuus
Paperiteollisuus
Kaapeli ja putket
Rakennusteollisuus
Autoteollisuus

Sopii materiaaleille kuten:

Puu, paperi, kartonki, muovi, metalli, lasi, betoni ja monet muut materiaalit.

Pyydä tarjous tästä.

Esite

Lataa esite (PDF)