fbpx

Lasermerkintä tuo hämmästyttävää merkintätehoa tuotantoosi – pyydä koemerkintä

Lasermerkintä | Pyydä koemerkintä

Lasermerkintä on voittava tapa tehdä pysyvät ja terävät merkinnät tuotteeseesi

Lasermerkintä ja nykyaikaiset lasermerkintälaitteet mahdollistaa pysyvät ja terävät merkinnät suoraan liikkuvaan tai paikalla olevaan tuotteeseen tai tuotepakkaukseen. EnviOn edustaa Macsa ID:n valmistamia lasermerkintälaitteita. Macsa ID on lasermerkinnän kasvainvälinen alansa johtava pioneeri ja lasertekniikan innovatiivinen kehittäjä. Valitsimme Macsa ID:n lasermekintälaite kumppaniksemme syystä. 

Muistatko, kun vastuullasi oleva tuotanto seisahtui merkintälaitteen vuoksi. Vikaa mahdollisesti tutkittiin ja selvitettiin turhauttavan kauan. Voit välttää tämän kalliin tuotannon seisahtumisen jatkossa laadukkaiden lasermerkintälaitteiden avulla. 

Kolme tärkeintä syytä, miksi sinun tuotantoosi tulee yllättävää lisätehoa ja toimintavarmuutta ottamalla käyttöön Macsa ID:n lasermerkintälaitteet? 

  1. Macsa ID:n lasermerkintälaitteet tekevät tarkkaa ja pysyvää merkintää, ovat käyttökustannuksiltaan edullisia ja mikä parasta, lähes huoltovapaita. 
  2. Macsa ID:n valmistamat lasermerkintälaitteet mahdollistavat korkealaatuiset merkinnät useimmille materiaaleille mm. metallit, muovit, lasi, puu paperi, pahvi ja kartonki. Puuttuiko sinun tuotteesi pintamateriaali tästä materiaalien esimerkkilistasta? On silti erittäin todennäköistä, että lasermerkintä soveltuu tuotteesi merkintöihin. 
  3. Lasermerkintä Macsa ID:n lasermerkintälaitteilla on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja mm. muovipakkausten kierrätyksen kannalta erinomainen merkintätekniikka.

Macsa ID: lasermerkintälaite saat tuotteisiisi tarkan ja pysyvän merkinnän, jonka ansiosta tuotteesi erottuu edukseen markkinoilla. Kuinka lasermerkintä voi parantaa sinun tuotteesi laatua. Selvitä se pyytämällä maksuton koemerkintä tuotteellesi. 

Jo yli 2000 asiakasta on valinnut meidät 

Yrityksellä jo 20 vuoden ja henkilöstöllä jo 100 vuoden kokemus toimialalta

89% asiakkaistamme suosittelee

Nämä ovat asiakkaidemme kokemuksia

”EnviOnin toimittama PakJet® merkintäjärjestelmä oli oikea valinta DAVA Foods Finlandille, koska se oli integroitavissa ja yhteensopiva tuotantolinjaamme. PakJet® merkintäjärjestelmä on osoittautunut toimintavarmaksi, helppokäyttöiseksi ja kustannustehokkaaksi. Hyvän merkintäjärjestelmän lisäksi olemme tyytyväisiä EnviOnin asiantuntija apuun ja olimme hyvin kartalla koko projektin ajan suunnitelmasta toteutukseen. Projektin aikana ilmeni muutamia teknisiä haasteita, jotka ratkaistiin aktiivisesti yhdessä EnviOnin asiantuntijoiden kanssa. PakJet® merkintäjärjestelmän asennus, käyttöönotto ja koulutus tuotantohenkilöstölle onnistui EnviOnilta kokonaisuutena hyvin ja tuotantoa ei tarvinnut erikseen seisauttaa. Suosittelen EnviOnia ja PakJet® merkintäjärjestelmää muillekin alan toimijoille.”

– Jussi Vuori, Tuotantojohtaja, DAVA Foods Finland Oy

”Meidän valintamme merkintälaitteiden toimittajaksi ja yhtistyökumppaniksi on ollut EnviOn Oy. EnviOn on ollut meille varma kumppani tuosta läheltä jo 15 – 20 vuotta. Olemme saaneet EnviOnilta aina luotettavat ja investointikustannuksiltaan järkevät laitteet. Yhteistyössä olemme suunnitelleet ja kehittäneet tuotantoomme sopivat merkintäratkaisut. Lisäksi olemme saaneet EnviOnilta tukea turvaa merkintälaitteiden huollossa ja ylläpidossa tiukassakin tilanteessa.”

 

-Antti Koskinen, Toimitusjohtaja, Arvolista Oy

”Palvelualtista asennetta etenkin projektin viimeistelyssä!”

-Veljet Kuusisto Oy

 

”Olen reilun 20 vuoden aikana nähnyt alan kehityksen, EnviOn kulkee eittämättä sen kärkipäässä.”

-Käyttöpäällikkö, konelinja, Stora Enso Anjalan Paperitehdas

 

Autamme sinua löytämään oikean lasermerkintätekniikan ja tekemään laadukkaat, pysyvät ja terävät merkinnät tuotteeseesi

Ilmianna meille tuotantosi parannusta vaativa merkintäjärjestelmä tai pulma tuotteesi merkinnässä.

Lisää referenssejämme

Tiedätkö jo, mikä on sopivin lasermerkintätekniikka tuotteellesi?

EnviOn edustaman Macsa ID:n käyttämät lasermerkintätekniikat ovat: 

Lisäksi Macsa ID:ltä löytyy SPA (Scaleable Product Architecture) tuotekonsepti. SPA on modulaarinen lasermerkintäratkaisu, joka muodostuu valinnaisista komponenteista. SPA-ratkaisu myös joustaa muuttuvien tarpeidenne mukana, esimerkiksi tulostusyksikkö on helposti itse vaihdettavissa. Tulostusyksikkö sisältää peilit, optiikan, ja optiona mm. laser-osoituksen. SPA sisältää myös useita uusia ominaisuuksia kuten 3D-option, joka mahdollistaa tulostuksen myös vahvasti kaareville pinnoille. RAF (Reverse Air Flow) viilentää laitteiston tehokkaasti ja pitää tulostusyksikön puhtaampana vähentäen huoltotarvetta.

Lasermerkkauksessa voidaan hyödyntää myös uusimpia konenäköteknologian ratkaisuja.
Konenäkö tuo monia konkreettisia hyötyjä tuotannon tehostamiseen, kuten esimerkiksi virheiden väheneminen, laadun parantuminen, materiaalihukan väheneminen ja kustannustehokkuus.