fbpx

SPA-F

SPA (Scaleable Product Architecture) on myös Macsa ID:n tuotekonsepti. SPA on modulaarinen lasermerkintäratkaisu, joka muodostuu valinnaisista komponenteista. SPA-ratkaisu myös joustaa muuttuvien tarpeidenne mukana, esimerkiksi tulostusyksikkö on helposti itse vaihdettavissa. Tulostusyksikkö sisältää peilit, optiikan, ja optiona mm. laser-osoituksen. SPA-F sisältää myös useita uusia ominaisuuksia kuten 3D-option, joka mahdollistaa tulostuksen myös vahvasti kaareville pinnoille. RAF (Reverse Air Flow) viilentää laitteiston tehokkaasti ja pitää tulostusyksikön puhtaampana vähentäen huoltotarvetta.

Laser, joka on erikoistunut koodaamaan ja merkitsemään monenlaisia materiaaleja, kuten muoveja ja metalleja. Se on suunniteltu aloille, joilla vaaditaan erinomaista laatumerkintää. Tämän laitteen käyttöikä on yli 100 000 tuntia.

Lasertekniikka on ympäristöystävällistä, koska sen avulla voidaan vähentää kulutustarvikkeiden kustannuksia, vältetään haitallisten päästöjen muodostumista ja pidetään energian kulutus minimissään.