fbpx

Toimintamme jatkuu edelleen ISO 9001 -sertifioituna

Asiakaskeskeisyys on meille arvo ja jokainen asiakas on meille tärkeä. Haluamme asiakkaillemme taatusti erinomaisen asiakaskokemuksen, joten seuraamme sekä kehitämme työmme laatua jatkuvasti. ISO 9001 -sertifiointi kattaa koko toimintamme, johon sisältyvät sprayvärien ja puunkorjuussa käytettävien merkintävärien valmistus ja myynti sekä tuotemerkintä- ja automaatiojärjestelmien myynti, maahantuonti, asennus ja ylläpito.

Global System Certification Oy Ltd on jälleen arvioinut toimintamme ja myöntänyt EnviOn Oy:lle ISO 9001:2015 -sertifikaatin, joka on luotettava todistus siitä, että toimimme asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämistyössä.

ISO 9001 -sertifikaatin ohella laatupolitiikkamme luo perustan laatutyöllemme. Laatupolitiikkamme tavoite on varmistaa laatu ja palveluidemme hinta-laatusuhde, jotka ovat perustana kannattavalle toiminnalle. Laatupolitiikkaamme kulmakiviä ovat:

  • asiakaskeskeisyys
  • henkilöstön osaamisen kehittäminen
  • lakien ja asetusten noudattaminen
  • jatkuva kehitys

ISO 9001 -sertifikaattimme koskee koko yrityksemme toimintaa. Laatuajattelumme ulottuu läpi jokaisen prosessin, yksittäisestä koulutuksesta, räätälöityyn osaamisen kehittämisen kokonaisuuteen ja jokaiseen asiakaskohtaamiseen.

ISO 9001 -sertifikaatti_EnviOn

Lisätietoja ISO 9001 -sertifikaatista löydät Global System Certification Oy Ltd:n verkkosivuilta.