fbpx

Elintarvike- ja juomateollisuudessa halutaan laadukasta merkintää

Kuvittele seuraavaa: Teidän elintarvike- tai juomateollisuuden yrityksellänne on mahdollisuus tehostaa tuotantoa ja parantaa tuotteiden laatua. Tyypillisiä merkittäviä kohteita, kuten esipainetut ja esipainamattomat tölkit, pullot, kartonkipakkaukset, pahvilaatikot ja kutistekalvopakkaukset ovat jokapäiväisiä osia tuotantolinjoillanne. Lavamerkinnät, jotka on kiinnitettävä luotettavasti muovikalvoihin tai Dolly-lavoihin, ovat välttämättömiä.

Taatusti haluatte, että tuotemerkinnät toteutuvat luotettavasti. EnviOn Oy tarjoaa kattavan valikoiman ratkaisuja, mukaan lukien lasermerkintä, mustesuihkumerkintä, etiketöinti ja konenäkölaitteistot, jotka vastaavat juuri näihin haasteisiin. Näillä tuotannon varmuutta parantavilla tekniikoilla voimme auttaa teitä merkitsemään elintarvike- tai juomapakkauksenne luotettavasti ja tehokkaasti, oli kyse sitten yksittäispakkauksista tai suurista ryhmäpakkauksista.           

Eikä tässä vielä kaikki. EnviOn Oy:llä on vahva tuki takanaan, sillä yli 2000 teollisuusalan yritystä luottaa meihin. Tiedättehän, että olette oikeilla jäljillä, kun liitytte joukkoomme, joka on jo saavuttanut huomattavia etuja ja menestystä.

Hyvää asiakaskokemusta ei ansaita tuurilla ja asiakkaamme kertovat sen täällä.

”Meidän kokemuksillamme suosittelen EnviOnia merkintälaiteiden toimittajaksi elintarviketeollisuuteen. Asiantuntemus, tekninen tuki sekä huolto ovat hyvällä tasolla myös täällä Pohjois-Suomessa ja apua saa aina nopeasti, kun kysyy.”

– Jukka Orvola, Kotivara Oy   

Juomateollisuudessa _ EnviOn _ merkinnät pulloon _ tölkki- ja pullomerkinnät

Miksi valita EnviOn Oy?

1. Kansainvälinen ja kokenut

Vaikka kotipaikkamme on Kouvolassa, palvelemme koko Suomen alueella. Myynti- ja huoltoverkostomme kattaa paikat kuten Vantaa, Tampere, Jyväskylä ja Oulu. Lisäksi sisaryhtiö EnviOn Sweden AB toimii Borlängessä. Meillä on yhteensä 18 asiantuntevaa merkintäjärjestelmien ammattilaista, jotka ovat valmiina palvelemaan teitä.

2. Laatua ja sertifioitua toimintaa

Laatujärjestelmämme on ISO 9001:2015-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että voitte luottaa tuotteidemme ja palveluidemme laatuun ja luotettavuuteen.

3. Tunnemme juomateollisuuden merkintätarpeet

Ymmärrämme, että juomateollisuudessa on erityisiä merkintätarpeita. Parasta ennen -päivämäärät, tuotantopäivämäärät, eränumerot, linjanumerot, alkuperämaa ja jopa erilaiset arvontakoodit ovat kaikki merkittäviä tietoja juomapakkausten kohdalla.

4. Materiaalit ja erityispiirteet

Teemme merkintöjä moniin materiaaleihin, kuten muoviin, lasiin, pahviin, paperiin ja tarramateriaaleihin. Olemme erityisen vahvoja vaativissa olosuhteissa, suurissa nopeuksissa ja suurissa volyymeissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tarjouskampanjoihin ja personointiin.

5. Erityissovellukset

Ymmärrämme myös, että elintarvike- ja juomateollisuudessa voi esiintyä erityissovelluksia, kuten merkinnät suoraan lasipulloihin. Olemme valmiita tarjoamaan ratkaisut myös tällaisiin haasteisiin.

Nyt on aika ottaa askel kohti tulevaisuuden merkintäratkaisuja, ja me olemme täällä varmistaaksemme, että te saavutatte ne.

Ottakaa meihin yhteyttä ja tutustutaan, kuinka voimme auttaa juuri teitä saavuttamaan tavoitteenne.