fbpx

EnviOn Oy tapahtumassa Alihankintamessut 2024: Innovaatioita ja kumppanuuksia

EnviOn Oy osallistuu tänä vuonna jälleen Suomen suurimpaan teollisuuden ja alihankinnan kohtaamispaikkaan, Alihankintamessut 2024 tapahtumaan, jotka järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 1.–3. lokakuuta 2024. Messut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, jakaa tietoa ja esitellä viimeisimpiä innovaatioita teollisuuden eri aloilta.

Löydät meidät E-hallista, osastonumerolla E 221. Osastollamme esittelemme uusimmat ratkaisumme, jotka vastaavat teollisuuden muuttuviin vaatimuksiin ja tarjoavat asiakkaillemme tehokkaita ja kestäviä ratkaisuja. Olipa kyseessä tuotemerkintä, pakkausmerkintä, ympäristöystävälliset teknologiat tai älykkäät prosessit, EnviOn Oy on sitoutunut kehittämään tuotteita ja palveluita, jotka tukevat asiakkaidemme menestystä ja kestävää kehitystä.

Alihankintamessut 2024 ovat erinomainen tilaisuus tutustua uusiin yhteistyömahdollisuuksiin ja syventää olemassa olevia kumppanuuksia. Odotamme innolla mahdollisuutta tavata teidät paikan päällä ja keskustella siitä, miten voimme yhdessä luoda entistä kestävämpää ja tehokkaampaa tulevaisuutta.

Tervetuloa osastollemme E 221, E-halliin! Nähdään Tampereella!

Jätä kommentti