fbpx

Legi-Air 4050 E

Legi-Air 4050 E on koko Legi-Air sarjan johtaja. Se sisältää paranneltuja ominaisuuksia, jotka takaavat kustannustehokkuutta linjastoosi. Syöttölaitteessa on nopea vaihtojärjestelmä, joka vähentää merkittävästi siirtymisaikaa muihin tarramuotoihin.

Järjestelmä tulostaa ja syöttää tarroja, joiden mitat ovat 10 x 5 mm – 180 x 300 mm. Toimii usealla eri applikointimenetelmällä työstäen jopa 210 tarraa minuutissa.

Etiketit liikkuvat joustavasti kaksivaiheisen vakuumin läpi materiaalista riippumatta (kova, pehmeä…) Elektronisen paineenmittauksen ansiosta Legi-Air 4050 E syöttää tarroja parhaalla mahdollisella tarkkuudella ja nopeudella. Useat eri applikaattorit ja irroitettava näyttö tukevat joustavuutta ja helpottavat käyttöä.

Älykäs järjestelmä ohjelmoi automaattisesti RFID 868 MHz (UHF) -etiketit, tulostaa tarroihin, tarkistaa ja kiinnittää nämä lopulta tuotteeseen. Jos ohjauslukija ei jostain syystä pysty lukemaan RFID-tunnistetta oikein ennen tuotteeseen syöttöä, etikettiä ei aseteta, vaan se hylätään automaattisesti.

Näin tuotanto pysyy virheettömänä eikä teidän tarvitse kantaa huolta tuotteiden merkitsemisistä. Järjestelmä hoitaa kaiken itsenäisesti.