fbpx

Legi-Air 2050

Edullinen Legi-Air 2050 on erittäin luotettava työhevonen, joka tarjoaa tarkat merkinnät yksinkertaisille tuotanto- ja pakkauslinjoille. Sitä voidaan käyttää myös puoliautomaattisessa tilassa eri toimialoilla, kuten elekroniikkateollisuudessa, konepajateollisuudessa tai auto- ja tarviketeollisuudessa.

Järjestelmä on saatavissa kolmella eri resoluutiolla (203 dpi, 305 dpi ja 609 dpi). Aloittaminen on helppoa, sillä pakkaus sisältää telineet, etiketit, värinauhat ja valokennot. Tarramateriaalista ja -muodosta riippuen järjestelmän syöttönopeus on jopa 30 tarraa minuutissa.

Säädettävä annostelija mahdollistaa eri korkuisten tuotteiden automaattisen merkinnän. Järjestelmä tarkkailee ja varmistaa, että tarrat ovat oikeassa asennossa ennen kiinnitystä.

Legi-Air 2580 pystyy käsittelemään myös suurempia etikettirullia (ulkohalkaisija 218 mm) ja levittämään siten keskimäärin 20% enemmän tarroja.

Nauhan ja tarrojen vaihto on myös helppoa ja käy todella nopeasti. Yhdistelmässä käytetty tulostin on CLNX-sarjan SATO. Virheilmoituksen havaittua video-opastus vianmäärityksen helpottamiseksi.