Legi-Air 2050

Edullinen Legi-Air 2050 on erittäin luotettava työhevonen, joka tarjoaa tarkat merkinnät yksinkertaisille tuotanto- ja pakkauslinjoille. Sitä voidaan käyttää myös puoliautomaattisessa tilassa toimialoilla, kuten elekroniikkateollisuudessa, konepajateollisuudessa tai auto- ja tarviketeollisuudessa.

Järjestelmä on saatavilla kolmella eri resoluutiolla (203 dpi, 305 dpi ja 609 dpi). Aloittaminen on helppoa, sillä pakkaus sisältää telineet, etiketit, värinauhat ja valokennot. Tarramateriaalista ja muodosta riippuen järjestelmän syöttönopeus on jopa 30 tarraa minuutissa.

Säädettävä annostelija mahdollistaa erikorkuisten tuotteiden automaattisen merkinnän. Järjestelmä tarkkailee ja varmistaa, että tarrat ovat oikeassa asennossa ennen kiinnitystä.

Legi-Air 2580 pystyy käsittelemään myös suurempia etikettirullia (ulkohalkaisija 218mm) ja levittämään siten keskimäärin 20% enemmän tarroja.

Nauhan ja tarrojen vaihto on myös helppoa ja käy todella nopeasti. Yhdistelmässä käytetty tulostin on CLNX-sarjan SATO. Virheilmoituksen havaittua video-opastus vianmäärityksen helpoittamiseksi.