fbpx

Arvolista Oy | Merkintälaite asiakaskokemus

EnviOn toiminut luotettavana merkintälaite toimittajana Arvolistalle jo lähes 20 vuotta

Merkintälaite asioissa Arvolista Oy:llä on luotettu EnviOniin jo vuosia. Arvolista Oy on suomalainen 1994 perustettu puutuotealan yritys. Arvolistan päätoimialana on
sisustuslistojen valmistus ja tukkumyynti. Arvolistalle on tärkeää laatu ja
kotimaisuus. Arvolistalla luotetaan osaavaan henkilökuntaan, ammattitaitoiseen
alihankintaketjuun ja asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen yhdistettynä
nykyaikaiseen tuotantolaitokseen. Katso videolta, miksi laadukas merkintä on tärkeää.

Merkintälaitteet osana sujuvaa tuotantoa

Arvolistalla on käytössä EnviOnin toimittamat mustesuihkulaitteet ja etiketöintiasemat. Arvolistan toimitusjohtaja Antti Koskinen on ollut tyytyväinen EnviOnin tuotteisiin ja toimintaan. Hyvä asiakaskokemus on pitkän yhteistyön tulos.

– Kaikkiin tuotteisiin, mitä me valmistamme, tulee viivakoodi sekä yksilöllisesti, että paketillisesti. Jokaisesta listassa on yksittäiskoodi ja lopullisessa paketissa on vielä etiketti. Yksittäisiin tuotteisiin tehdään viivakoodimerkinnät mustesuihkulaitteilla. Pakettimerkinnät tehdään etiketöintilaitteilla. Jokaisessa tuotteessa on oltava viivakoodi ja laadukas merkintä, koska se helpottaa tuotteiden jatkokäsittelyä jälleenmyyjillämme rautakaupoissa, Koskinen kertoo.

EnviOnin valinta merkintälaitteiden toimittajaksi

– Meidän valintamme merkintälaitteiden toimittajaksi ja yhtistyökumppaniksi on ollut EnviOn Oy. EnviOn on ollut meille varma kumppani tuosta läheltä jo 15 – 20 vuotta. Olemme saaneet EnviOnilta aina luotettavat ja investointikustannuksiltaan järkevät laitteet. Yhteistyössä olemme suunnitelleet ja kehittäneet tuotantoomme sopivat merkintäratkaisut. Lisäksi olemme saaneet EnviOnilta tukea turvaa merkintälaitteiden huollossa ja ylläpidossa tiukassakin tilanteessa, Koskinen sanoo.

Lue lisää ratkaisuistamme.