fbpx

Konenäkö | Tärkeä osa tuotantoympäristösi automatisointia

Ratkaise konenäköteknologian avulla tuotantoosi liittyviä haasteita. Konenäkö tarjoaa esimerkiksi laadunvalvontaan ja valmistusprosesseihin ratkaisuja edullisista älykameroista aina monimutkaisiin paljon laskentatehoa vaativiin järjestelmiin. Konenäön toiminta on kuin ihmissilmän toiminta, mutta se on moninkertaisesti luotettavampi, nopeampi ja se ei väsy tarkastustyössä, kuten ihmissilmä.

Saat konenäköteknologiasta huomattavia hyötyjä automatisoidussa tuotantoympäristössä. Käyttämällä konenäköä hyödyksi voit parantaa tuotantoprossiasi nopeammaksi, turvallisemmaksi sekä tarkemmaksi. Tämän johdosta tuotantosi laatu ja kannattavuus paranee entisestään.

Lataa opas konenäöstä tästä.

Mihin sinun tuotannossasi voisit kuvitella konenäköjärjestelmän?

Konenäölle on runsaasti sovellutus mahdollisuuksia teollisuuden tuotantoympäristöissä. Konenäköjärjestelmiä voidaan hyödyntää monipuolisesti mm. tuotannon laadunvalvonnassa sekä valmistuksen eri vaiheissa. Yleisimmin konenäköjärjestelmiä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilaisissa mittaus-, kokoonpano-, tarkastus- ja ohjaustehtävissä. Konenäköä sovelletaan usein myös kappalelaskurina välittämään tietoa tuotannon tehokkuudesta sujuvuudesta eteenpäin. Sen lisäksi konenäkö voidaan valjastaa erilaisiin yksilöintitehtäviin, joissa kappale lajitellaan tuotannossa sen ominaisuuksien mukaisesti.

Sinun tuotteidesi merkintä ja merkinnän laatu kiinnostaa meitä luonnollisesti alan ammattilaisina. Konenäköä voidaan soveltaa käytettäväksi usealla eri teollisuuden aloilla erityisesti mustesuihku- ja lasermerkinnässä sekä etiketöinnissä.

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon konenäköjärjestelmää valitessa? Vastauksen saat asiantuntijoiltamme.

Smart VS konenäkö tuotantolinjalla
Smart-VS konenäkö tarkistaa