fbpx

Asiakaskokemus | Arvolista Oy

Arvolista Oy on suomalainen 1994 perustettu puutuotealan yritys. Arvolistan päätoimialana on sisustuslistojen valmistus ja tukkumyynti. Arvolistalle on tärkeää laatu ja kotimaisuus. Arvolistalla luotetaan osaavaan henkilökuntaan, ammattitaitoiseen alihankintaketjuun ja asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen yhdistettynä nykyaikaiseen tuotantolaitokseen.

Merkintälaitteet osana sujuvaa tuotantoa

Arvolistalla on käytössä EnviOnin toimittamat mustesuihkulaitteet ja etiketöintiasemat. Arvolistan toimitusjohtaja Antti Koskinen on ollut tyytyväinen EnviOnin tuotteisiin ja toimintaan. Hyvä asiakaskokemus on pitkän yhteistyön tulos.

Asiakaskokemus | Mustesuihkumerkintä suoraan puutuotteisiin.

– Kaikkiin tuotteisiin, mitä me valmistamme, tulee viivakoodi sekä yksilöllisesti, että paketillisesti. Jokaisesta listassa on yksittäiskoodi ja lopullisessa paketissa on vielä etiketti. Yksittäisiin tuotteisiin tehdään viivakoodimerkinnät mustesuihkulaitteilla. Pakettimerkinnät tehdään etiketöintilaitteilla. Jokaisessa tuotteessa on oltava viivakoodi ja laadukas merkintä, koska se helpottaa tuotteiden jatkokäsittelyä jälleenmyyjillämme rautakaupoissa, Koskinen kertoo.

EnviOnin valinta merkintälaitteiden toimittajaksi

– Meidän valintamme merkintälaitteiden toimittajaksi ja yhtistyökumppaniksi on ollut EnviOn Oy. EnviOn on ollut meille varma kumppani tuosta läheltä jo 15 – 20 vuotta. Olemme saaneet EnviOnilta aina luotettavat ja investointikustannuksiltaan järkevät laitteet. Yhteistyössä olemme suunnitelleet ja kehittäneet tuotantoomme sopivat merkintäratkaisut. Lisäksi olemme saaneet EnviOnilta tukea turvaa merkintälaitteiden huollossa ja ylläpidossa tiukassakin tilanteessa, Koskinen sanoo.

Lue lisää ratkaisuistamme.

Jätä kommentti