• +358 (0)10 3200 200

Lasermerkintä

Lasermerkintälaitteilla saadaan pysyviä ja teräviä merkintöjä suoraan liikkuvaan tai paikalla olevaan tuotteeseen tai tuotepakkaukseen.

EnviOn edustaa Macsa ID:n valmistamia lasermerkintälaitteita. Macsa ID on lasertuotemerkinnän pioneeri ja tekniikan innovatiivinen kehittäjä. Esimerkiksi päiväys- ja erämerkinnöissä Macsan CO2-laserit ovat erinomainen vaihtoehto liuotinpohjaisille mustesuihkuille. Macsan lasermerkintälaitteet ovat siisti ja ympäristöystävällinen valinta, käyttökustannuksiltaan erittäin edullisia ja lähes huoltovapaita. Macsa ID valmistamat laserit mahdollistavat korkealaatuiset merkinnät useille materiaaleille. Mm. metalli, muovi, lasi, puu, paperi, pahvi, kartonki.

Macsa ID:n käyttämät tekniikat ovat:
- CO2-tekniikka
- Fiber-tekniikka
- YAG-tekniikka

SPA (Scaleable Product Architecture) on myös Macsa ID:n tuotekonsepti. SPA on modulaarinen laser-ratkaisu, joka muodostuu valinnaisista komponenteista. SPA-ratkaisu myös joustaa muuttuvien tarpeidenne mukana, esimerkiksi tulostusyksikkö (sis. peilit, optiikan ja optiona mm. laser-osoituksen) on helposti itse vaihdettavissa. SPA sisältää myös useita uusia ominaisuuksia kuten 3D-option joka mahdollistaa tulostuksen myös vahvasti kaareville pinnoille. RAF (Reverse Air Flow) viilentää laitteiston tehokkaasti ja pitää tulostusyksikön puhtaampana vähentäen huoltotarvetta.

 
Ota yhteyttä ja kysy lisää.