• +358 (0)10 3200 200

EnviOn Oy

EnviOn on suomalainen yritys, joka on erikoistunut teollisuuden tuotemerkintään. Valmistamme merkintävärejä metsäkoneiden puumerkkaukseen ja spraymerkintävärejä sekä tuomme maahaan laadukkaita teollisuusprinttereitä. Meiltä löytyy myös laaja valikoima musteita useisiin laitemerkkeihin.

Yrityksen yksi tärkeä arvo on ympäristöystävällisyys, joka syntyy oikein valituilla pakkauksilla, välttämällä vaarallisia ongelmajätteitä ja vähentämällä kemikaalien määrää valitsemalla kuhunkin tarpeeseen oikeat aineet.

Tuomme asiakkaillemme huomattavia kustannusetuja laadukkailla tuotteilla, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan vaativissa olosuhteissa. Mikäli tavoitteesi on jättää tuotantoseisokit minimiin, valitse yhteistyökumppaniksi EnviOn Oy.


EnviOn Oy:n taustaa

Spray merkintävärien kehitystyö lähti liikkeelle v. 1995, jolloin kehitettiin sellainen spray-merkintäväri, joka täyttää EU direktiivin vaatimukset palavien ponneaineiden käytöstä kuivissa ja pölyävissä puuteollisuuden tuotantotiloissa.

Vuosia kestäneen kehitystyön tuloksena on siten kehitetty ainutlaatuiset ympäristöystävälliset tuotteet sekä merkintäväreihin että huoltokemikaaleihin. Tuotteet ja menetelmät ovat patentoituja. Myöhemmin yrityksen toiminta on laajentunut printtereiden ja kemikaalien maahantuontiin.

Asiakkaitamme ovat mm. Suomen merkittävimmät metsäteollisuusyritykset: UPM-Kymmene Oyj, Stora Enso Oyj, Versowood Oy, Metsä Wood ja Koskisen Oy.